Wie is May Schellekens?


EVF_8050CONSULENT

Twintig jaar. Zo lang ben ik al stijl-, kleur- en imagoconsulent. Geen seconde heb ik getwijfeld toen ik hoorde over de opleiding. Mensen een metamorfose laten ondergaan door hen te helpen om het beste uit zichzelf te halen. Dat was precies wat ik wilde doen!

 

 

 

 

METAMORFOSE

Mijn eerste metamorfose? Die van mezelf! Want mijn opleiding gaf me zoveel inzichten die ik onmiddellijk kon toepassen, dat ik mezelf gerust als mijn eerste klant kan beschouwen.

COACH

Ik begon klein – in mijn keuken! – en gaf workshops in kapsalons en schoonheidsinstituten om klanten aan te trekken. Nadien kwam er ook een kleur- en stijlopleiding in het avondonderwijs bij. In 2005 waagde ik de sprong: ik startte mijn eigen opleidingscentrum.

IMAGO

Wat begon als een fascinatie voor kleur en stijl, mondde uit in een groeiende kennis over het effect van kleur- en stijlveranderingen: imago. Er kwamen almaar meer aanvragen vanuit het bedrijfsleven voor presentaties en workshops. Ik ging me dan ook meer toeleggen op zakelijk imago.

GROEI

Personal ACS’ents is mooi gegroeid, dat klopt. Maar het méést spectaculair is eigenlijk mijn persoonlijke groei. Waar ik vroeger met een bang hart voor de priemende blikken een volle zaal binnenstapte, ben ik nu zelfverzekerd en ontspannen in zowat elke context.

KLEUR

… maakt het leven mooier! De juiste kleuren tenminste. Kleuren kunnen een imago maken, maar ook kraken. Ik hou ervan om elke dag weer te experimenteren met kleuren. Om zo uitdrukking te geven aan hoe ik me voel en wat ik wil uitstralen.

VROUW

Vreemd om te gebruiken als sleutelwoord? Niet echt. Want dagelijks zie ik vrouwen die in een professionele context proberen te verstoppen dat ze vrouw zijn. En daardoor voelen ze zich slecht in hun vel. Ik leer hen om hun vrouwelijkheid te benadrukken en niet meer uit het oog te

verliezen.

 

MOTTO

Mijn professionele motto? Ik haal eruit wat erin zit. Zowel bij mezelf als bij mijn omgeving.  Ik breng het beste in hen naar boven, zodat ze zich sterker en zelfverzekerder voelen en dat uitstralen naar hun klanten.

Altijd met respect voor hun authenticiteit.  Ik wil zakenvrouwen helpen en begeleiden naar een perfecte balans tussen zakendoen en hun vrouw zijn, waardoor ze zich nog meer kunnen focussen op hun zaak en nog meer klanten aantrekken.

 

Overwin je angsten, de manier om te groeien!

Laat je angsten je dromen niet in de weg staan!

Doe mee met de Winnerday op 4/10/2015!

Deel ook met je vrienden!