Wie is Inge Compen?

 

inge Ik ben Inge Compen. Ik geef vrouwen die aan een carrièreswitch denken een duwtje in de rug. Ik help hen om hun richting te vinden, zodat ze gaan doen wat bij hen past.

Waarom? Heel simpel: vrouwen die werkelijk een andere richting aan hun leven durven geven inspireren mij. Bovendien is het mijn missie ‘to create a better world for women’.

Ik geloof in vrouwelijk ondernemerschap. Ik geloof dat vrouwelijke waarden zoals samenwerken, zorgen voor elkaar en leven vanuit je hart de elementen zijn voor een mooiere wereld. En daarom vind ik dat vrouwen het verdienen om te doen wat bij hen past.

In 2007 gooide ik zelf het roer om. Mijn internationale marketingcarrière ruilde ik in om met mensen te gaan werken en ik startte mijn eigen bedrijf. Het jarenlange werken met klanten maar ook mijn eigen ervaring leerde me dat angst een belangrijke factor is die je kan tegenhouden om te gaan doen wat bij je past. Alleen… niet voor niets is de uitspraak ‘life begins at the end of your comfortzone’.

We zijn zoveel krachtiger dan we denken. En vaak is de angst in ons hoofd groter dan de realiteit. Zo stapte ik in 2014 met mijn vader de pelgrimstocht naar Santiago de Compostela. 32 dagen waren we onafgebroken onderweg. Maar we haalden het! Terwijl ik de week ervoor niet sliep van de angst en mezelf wel tegen het hoofd kon slaan over het stomme idee dat ik had. Want wie dacht ik wel te zijn? Toch is het gelukt.

We kunnen meer dan we denken. Winnersday helpt jou.

Ik gun het je dat elke dag voor jou een Winnersday wordt zodat jij op weg gaat naar het doen wat bij je past.

Inge Compen

mentor voor vrouwen die denken aan een carrièreswitch | pelgrim naar Compostela en pelgrim in het leven | carrièreswitcher

 

 

Laat je angsten je dromen niet in de weg staan!

Overwin je angsten, de manier om te groeien!

Doe mee met de Winnerday op 4/10/2015!

Deel ook met je vrienden!