Ik doe mee aan de Winnerday!

Wil je op 4 oktober echt groeien, wil je echt stappen voorwaards maken?

Neem dan zeker deel aan onze Winnerday Live Event op 4/10/2015 te Sprimont.

Doe jij mee met ons?

4 coaches

Wil je deelnemen aan de Winnersday op 4/10/2015? Dat kan op 2 manieren:

1. Winnersday Online

Van thuis uit, of waar je ook bent … Je stelt jezelf als doel: “welke angst wil je gaan overwinnen?”. Zet die op onze Winnersday Facebook pagina, of andere sociale media, met als hastag #winnersday en hiermee ga je een commitment aan met de wereld en met jezelf dat je dit gaat doen. Laat ons daarna weten wanneer je jouw uitdaging gerealiseerd hebt en hoe het voelde om dit te doen!

Voor meer tips en info, kun je jezelf aanmelden! Vul je naam en e-mail adres in en wij gaan er voor zorgen dat je terug in je kracht komt te staan!

 

Meld je Gratis aan voor de Winnersday Online Versie

Meld je aan en je zal dan via email de verder informatie ontvangen.

2. Winnersday Live

Wil je er echt helemaal voor gaan, dan kom je op 4 oktober naar Voncken Nature Sport Plus in Sprimont en dan nemen wij je mee op een adventure parcours waar je 4 uitdagingen kan aangaan. Misschien denk je: “ leuk maar ik heb hoogtevrees, dus ik doe niet mee …”.

Wel, wat zou het voor jou betekenen om je hoogtevrees te overwinnen? Wat zou dat je toelaten te doen met je leven? Misschien toch ooit eens helemaal naar boven op de Eiffeltoren of toch die mooie wandeling in de bergen maken?

Nu, het is niet alleen dat … bedenkt jezelf even wat het voor jou zou betekenen als je gewoon  sterker in je schoenen zou komen te staan, dat je meer gaat durven en meer gaat doen. Wat zou dat betekenen voor jouw leven en voor jouw omgeving?

Iedereen heeft ergens angst voor, ook personen die eruit zien alsof ze bergen zelfvertrouwen hebben … Iedereen stuit ergens op weerstand om iets bepaald te doen. Dit kan je enkel overwinnen door dingen te gaan doen die je sterker zullen maken en die je een gevoel van overwinning zullen bezorgen. Die kracht en mindset kan je gebruiken om weer andere zaken te overwinnen.

Probeer je even voor te stellen dat je niet over een touwenbrug durft te lopen maar met de juiste begeleiding ga je er toch over, welk gevoel zou je hierbij krijgen? Een goed of een slecht gevoel? Waarschijnlijk een ZEER GOED gevoel. Je gaat je plots zo goed voelen, zelfs onoverwinnelijk en je kan de wereld aan!

Ook de meest succesvolste mensen ter wereld hadden en hebben nog steeds uitdagingen. Alleen hebben zij het inzicht dat je alleen maar kan winnen, sterk kan worden en groeien als je bereid bent om je angsten onder ogen te zien en te overwinnen. “Feel the fear and do it anyway!”  Als je dat samen met ons komt doen op 4 oktober in Sprimont, dan ben je een echte WINNER!!!

Meld je hier aan en dan zien we elkaar op 4 oktober!

De winnersday live gaat door in Sprimont, op het terrein van Voncken Nature Sport Plus . Op die dag zijn verschillende uitdagingen beschikbaar waar je kan aan deelnemen. Je kan aan 4 uitdagingen deelnemer.

Zoals :

  • De himalayabrug: van de ene berghelling naar de andere via een touwbrug
  • Face down: abseilen met het gezicht naar beneden
  • Canopy: hangend aan een kabel over de ravijn zweven, een vlieggevoel op 30m hoogte
  • Abseilen: zoals de paracommando’s voeten afzetten tegen een rots en afdalen aan een touw
  • Kammenloop: een pittige tocht over de rotskam van de groeve
  • Tipitower: als hoogteparcours een paratoren van 18m hoog om te klimmen en verschillende touwbruggen om over te lopen

Aanmelden kan vanaf 9 u, de activiteiten starten om 10u en zullen rond 16u afgerond worden. Je kan ter plaatse iets eten maar je mag ook zelf iets meebrengen.

Deelnameprijs is 80 euro per persoon, inclusief verzekering (via “Voncken Nature Sport Plus”).

 

Doe Mee Met Winnersday Live!

Laat je angsten je dromen niet in de weg staan!

Overwin je angsten samen met ons in de Ardenne, het zal een belevenis zijn die je leven zal veranderen!